INTUÏTIEVE ONTWIKKELING

 

 

          

         

 

In deze opleiding gaan we samen op reis naar wie jij bent. Stap voor stap nemen we je mee in jouw ontdekkingsreis zodat je steeds meer leert van uit jouw eigen gevoel te kunnen leven. Kortom aan het einde van de opleiding weet je wie je bent en wat je mogelijkheden zijn om je eigen leven te leven in deze hectische maatschappij.

Diverse onderwerpen komen gedurende de opleiding aan de orde. Het gaat om de volgende vragen en antwoorden:

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Waarom ben je hier? Kun je je eigen ruimte in nemen. Wat vertellen je aura en je chakra’s. Wie zijn jouw beschermengelen en gidsen. Hoe kom je in balans. Zet je eigen wens en doel neer.

Diverse thema’s komen gedurende de opleiding aan bod. 

Deze opleiding wordt gegeven in 10 avonden of in 3 dagen en 1 avond en kost € 444,00.

Thema 1: Wie ben ik en wat kan ik.

Deze avond staat in het teken van het vinden van de antwoorden op wie je bent en wat je kwaliteiten zijn. Door je te realiseren waar je vandaan komt en waarom je op aarde bent gekomen kun je je zielendoel gaan leven. We starten deze avond ook met  het neerzetten van de hartenwens. We maken een begin met een collage waar jouw bestemming duidelijk op zal worden.

Thema 2: Wat is mijn bestemming.

Op de tweede avond gaan we nader in op je bestemming of wel je zielen doel of harten wens. Veel mensen vragen zich af of ze een doel in het leven hebben en zo ja hoe kom je daar dan achter. Deze avond gaan we op reis om achter jouw doel te komen.

Thema 3: Aura en Chakra’s.

Deze derde avond zal helemaal in het teken staan van je aura en je chakra’s. Wat is een aura en wat zijn chakra’s. Hoeveel hebben we er en wat kunnen we met de kennis over de chakra’s. Wat is de relatie tussen je aura, je chakra’s en je organen en ziekten. Deze avond gaan we ook de aura en chakra’s voelen en leren hoe je de chakra’s in balans kunt brengen en houden.

Thema 4Contact met de Engelen

Op deze avond gaan we kennis maken met de engelen. Het woord engel komt uit het Grieks en betekent ‘Hemelse bode” of liever gezegd “boodschapper van het Goddelijke”. Engelen zijn energieën van onvoorwaardelijke liefde die door de eeuwen heen op verschillende manieren beschreven en afgebeeld zijn. We leren hoe eenvoudig het is om met de engelen contact te maken.

Thema 5: Helen met de Engelen

Op deze avond gaan we ervaren we dat je ook naast het contact met de Engelen nog veel meer kan met de engelen. We nodigen de Engelen uit om om met en door je te werken aan je hoogste goed en heling. Op deze manier kunnen zowel fysiek als emotionele als mentale en zelfs karmische blokkades worden opgeruimd.

 

Thema 6: Gidsen

Iedereen heeft gidsen. Jij ook. Een gids is een entiteit, een mens zonder lichaam, de ziel van een overleden persoon. Wanneer een ziel onze 'aardse leerschool' volledig heeft doorlopen, kan die ziel ervoor kiezen om hoofdgids van iemand te worden. Die ziel gaat een andere ziel begeleiden in de persoonlijke groei. Deze avond gaan we op zoek naar jouw gids en vragen wat hij of zij voor je kan betekenen

Thema 7: Innerlijk kind

Op deze avond maken we contact met ons innerlijk kind. Ons innerlijk kind loopt gedurende ons leven beschadigingen op. We gaan vragen wat ons innerlijk kind nodig heeft om weer heel te worden.

Thema 8: Mannelijke en vrouwelijke energie 

Op deze avond leren we het verschil tussen de mannelijke en vrouwelijke energie en hoe hier in het dagelijkse leven mee om te gaan.

Thema 9: Eigen ruimte

Je eigen ruimte innemen is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Op deze avond gaan we dieper in op je eigen ruimte en wat jij nodig hebt om deze op een respectvolle manier in te nemen zonder dat dat ten koste gaat van een ander.

Thema 10: Mijn doel neerzetten

Na alle avonden de verschillende thema’s te hebben geïntegreerd is het tijd om je doel te manifesteren. Zodat jij op een prachtige manier je eigen zielendoel hier op aarde kunt leven!