EGYPTE

Wij hebben elkaar leren kennen tijdens een prachtige spirituele reis naar Egypte in 2011. Een wederzijdse vriendin had enkele jaren geleden een visioen gehad dat ze op 11-11-11 in Egypte moest zijn om daar een hologram/code te openen. En wij voelden ons hier direct toe aangetrokken. En zo kwam het dat we als “vreemden” aan de reis begonnen en als vriendinnen terug kwamen uit Egypte.

Het was een bijzondere reis die begon in Cairo met diverse bezoeken aan religieuze centra. Op 11-11-11 begonnen we de dag in Memphis en hebben daar de tempel van Ramses II bezocht en daar kennis gemaakt met die prachtige oude energie.

Om 11.11 uur stonden we op de trappen van de Sakkara Piramide en waren we getuige van een opening van een prachtige energetische poort. Ook hebben we die dag de Piramides van Gizeh bezocht en hebben ons ondergedompeld in de prachtige energie van die Piramides en van de Sfinx. Als afsluiting hebben we bewust een stap gezet in de nieuwe tijd en dat voelde heel bijzonder.

Na Cairo was onze vaste plek Luxor, vanwaar uit we diverse kracht en pracht plaatsen hebben bezocht. Zo zijn we in Abydos geweest in de tempel van Seth en Ramses en hadden hier “bijzondere” ontmoetingen met ISIS, HATHOR, TOTH en RAMSES II.

Vanuit Luxor hebben we diverse Tempels bezocht: ISIS, Hatsjepsoet en Hathor. Veel geleerd van onze gids. We kregen les is het lezen van een cartouche: een gans is “sa” en de zon is “ra”, dus staat daar Sara. Dit betekent: kind van de zon. Dit is de naam geworden van de praktijk van Annette.

In de Karnak tempel hebben we hele bijzondere dingen mogen mee maken. In deze tempel bevindt zich de tempel van Sekmet, daar hebben we hele mooie transformaties meegemaakt. In Karnak hebben we allemaal ons gevoel gevolgd en naar diverse plaatsen gegaan met allemaal even mooie ervaringen. We hebben daar toen bijzondere inwijdingen mogen ontvangen en geven.

In Dandera viel alles op zijn plaats. We zijn daar geweest met een Egyptenaar die een aantal bewakers geld heeft gegeven waardoor er deuren voor ons werden geopend die voor bijna niemand worden geopend. We gingen net als op 11-11-11 naar trappen maar nu naar beneden en was onze missie van 11-11-11 compleet. We werden geleid naar plekken waar de energie en de afbeeldingen zo mooi waren dat het bijna niet te bevatten was. In de ISIS tempel kregen we weer een inwijding.

Eenmaal buiten stonden ons nog twee geschenken te wachten: een prachtige verschijning van Aartsengel Ariel en een prachtige vogelshow. Tientallen goddelijke ibissen schitterde in de zon en maakten prachtige figuren waarin wij de diverse stappen van onze reis herkenden, waaronder het hologram. Het was overweldigend!

Tijdens de reünie van deze bijzondere reis, kwam de bestemming van onze volgende reis direct door: Peru. Na de mannelijke energie van Egypte was het tijd voor de vrouwelijke energie van Peru.

  • Egypte
  • Egypte
  • Egypte
  • Egypte
  • Egypte
  • Egypte
  • Egypte
  • Egypte
  • Egypte