Reactie van cursist die de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling heeft gevolgd.

Lieve Margot, Lieve Annette,

Ik wil jullie danken voor het mooie kaartje met de mooie wensen. Die zijn uiteraard ook voor jullie. Zowel persoonlijk als voor Dana Opleidingen wens ik dat er blijvende groei en kracht mag zijn... Verder wens ik dat de kracht van het visionboard zich verder mag zetten in dit nieuwe jaar.

Enkele reacties van de cursisten na onze workshop Contact maken met de Engelen: 

  • Was SUPER ! Mooi, liefdevol, herkenbaar , kleurrijk, en ook nieuwe inzichten, gezichten en verbindingen. Dank jullie wel...Vooral Margot en Annette, maar ook iedereen die aanwezig was.
  • DANA Opleidingen heeft ons een mooie middag bezorgd; In contact komen met de Engelen.

    Dank je Margot en Annette. Voor de duidelijke uitleg over de verschillende engelen, en welke we kunnen aanspreken voor wat voor situatie dan ook. Het was een kleurrijk geheel met al die mooie stenen en kaarten erbij! Zeg maar een heel aangenaam feestje vandaag! Voldaan, vrolijk en vol vertrouwen deze dag beleeft. Maar zeker ook nieuwsgierig naar nog meer uitleg.
    Want jullie waren nog lang niet uitgesproken over de engelen..maar ook over de andere cursussen en workshops die jullie geven. Ik neem snel nog een kijkje op je site: www.danaopleidingen.nl

Zondag 18 januari 2015. De eerste cursus van DANA Opleidingen is een feit.

Enkele reacties van de cursisten:Vandaag een heerlijke dag! de eerste cursusdag van DANA Opleidingen. Samen een mooie dag neergezet, met blije cursisten en cursusleiders. Wat wil een mens nog meer.......

  • Ja het was inderdaad een geweldige dag. Nog aan het nagenieten.
  • Het was echt een prachtige dag. Ik heb er ontzettend van genoten en veel geleerd.
  • Ik voel mij dan ook echt fantastisch en heb goed onthouden wat Sarah zei. Dus mouwen opstropen en ervoor gaan. Mezelf laten zien en horen. Het is echt een fantastische dag en cursus voor mij geweest. Dank jullie wel xx.
  • Wat een liefdevolle workshop was het. Ik heb me vooral heel zacht gevoeld de dagen er na. Inmiddels heb ik de boekjes met veel genot gelezen. En nu ga ik er mee aan de slag. Nogmaals dank en alle liefs ook voor jullie twee.