PERU EN BOLIVIA

In april/ mei 2013 zijn wij naar Peru en Bolivia geweest. Een heel andere ervaring dan Egypte. De energie daar is zo anders, zoveel zachter en vrouwelijker. Het was heerlijk om dat te mogen ervaren.

We begonnen onze reis in Cusco en hebben daar in de buurt veel kracht plekken bezocht. Erg wennen aan de hoogte en daarom veel cocathee drinken en rustig aan doen. We begonnen in Tipon, een prachtige Inca watertempel. We waren daar samen met een plaatselijke Paco (Inca Sjamaan), Don Lorenzo en hebben een offer ceremonie mee gemaakt. Don Lorenzo is nog een paar keer met ons mee geweest en heeft ons prachtige inwijdingen gegeven tijdens despacho ceremoniën, waaronder een Hatun Karpay initiatie.Dit oude ritueel is een krachtige energie overdracht om de mystieke band met het goddelijke te versterken. Het versterkt het contact met Pachamama (moeder Aarde), de Apus (berg Goden) en de liefdevolle lichtwezens. De Paco heeft met dit prachtige ritueel zijn kennis energetisch aan ons over gedragen.

We hebben de tempels: Tambo Machay (water), Quenqo (vuur) en Saqsayhuaman (lucht en aarde) bezocht en ons verbonden met de 4 elementen. Hier hebben we weer prachtige meditaties meegemaakt. Ook hier hebben we bewust een stap mogen zetten naar de nieuwe tijd!

Na Cusco zijn we naar Pisac gegaan daar hebben wij Moray bezocht. Ook hier weer een prachtige reiniging en healing ceremonie ontvangen van Don Lorenzo. Moray is een plek waar veel UFO’s worden gespot. Helaas hebben wij  niets gezien….

Door naar Ollantaytambo, een prachtig Inka dorp gebouwd op resten van oude Inca huizen. Daar naar de tempel van de Condor en weer een prachtige water reiniging en meditatie gedaan.

Op naar Machu Picchu: de vergeten stad van de Inca’s in de jungle. We waren daar al vroeg en hebben daar een spectaculaire zonsopgang meegemaakt. De ervaringen in Machu Picchu waren overweldigend. Prachtige Piramide en schitterende tempels met hele mooie zuivere energie. Wat een enorme kennis hadden ze toen!

De reis kent alleen maar hoogte punten!! Na Machu Picchu terug naar de prachtige stad: Cusco. Vanuit hier beginnen we onze verkenning van het grootste meer van Zuid Amerika, het Titicaca meer. Het ligt op 3820 meter hoogte en is het hoogst bevaarbare meer ter wereld. Eerst nog een bezoek de Chullpas van Sillustani (oude graftombes) met uitzicht op het Titicacameer en een landingsplaats voor UFO’S. Na een bezoek de vruchtbaarheidstempel van Chucuito naar de beroemde inter-dimensionale poort Amaru Muru. Dit is een oude poort uit de tijd van Lemurie en hebben we ons kunnen verbinden met de meesters van het Witte Broederschap. Geweldig!

Op naar Bolivia waar we een mooie tijd hebben gehad in Copacobana. Gezwommen in het Titicacameer. Op weg naar het eiland van de Zon, eerst naar het eiland van de Maan en daar weer een prachtige meditatie gedaan. De verbinding met de prachtige kristallenstad onder het Titicacameer wordt steeds sterker.

Toen was het eindelijke zover: op het eiland van de zon naar de drie poorten van de poema. Daar hebben we een mooi altaar gemaakt en gemediteerd. We hadden beiden de mooiste meditatie van de hele reis. Rechtstreeks naar de kristallen stad diep in moeder aarde. We maakten daarbij ook een verbinding naar de kristallenstad in Egypte, onder het plateau van Gizeh!

Weer terug in Copacabana voor nog een paar schitterende ervaringen. Eerst door de Zonnepoort en toen een lange klim naar de vrouwelijke berg met een liefdevolle meditatie. Daarna een nog groter klim naar de mannelijke berg. Ook daar een meditatie voor de mannelijke energie en kwaliteiten en deze verbinden met de vrouwelijke.

Op deze berg zijn we al mediterend gaan genieten van de zonsondergang in het Titicacameer. En toen gebeurde er iets geweldigs. Annette en ik kregen bezoek van een UFO en van buitenaardse wezens. We werden bedankt voor ons mooie energetische werk! We hebben allebei onze kosmische naam gekregen.

Annette: Misha en Margot: Anysia 

 

Deze reis heeft een overweldigende indruk op ons gemaakt. We hebben veel geleerd, doorleefd en de prachtige vrouwelijke energie van Peru en Bolivia mogen ervaren. Het is nu onze taak dit alles door te geven aan anderen!

 • Peru
 • Peru
 • Peru
 • Peru
 • Peru
 • Peru
 • Peru
 • Peru
 • Peru
 • Peru
 • Peru
 • Peru